derive6

A DERIVE matematika oktató szoftvernek, a Texas Instruments világszerte ismert szoftverének cégünk által készített magyar változata az általános iskolától a felsőoktatási intézményekig segíti az oktatást. Felöleli a matematika területeit: algebra, egyenletmegoldás, trigonometria, halmaz-, vektor- és mátrixműveletek, integrálás, differenciálszámítás, határértékek és speciális függvények számítása, stb. Alkalmazásával nemcsak bonyolult és időigényes számítások végezhetők el könnyűszerrel, hanem két- és háromdimenziós ábrák, grafikonok is készíthetőek a számítási eredmények tükrében, így nemcsak az iskolákban, hanem mérnöki és kutatói munkában is használják világszerte.

A Derive honlap eléréséhez kattintson ide.

autograph3

Az AUTOGRAPH oktató szoftvernek, az angol Easmond Publishing díjnyertes szoftverének cégünk által készített magyar változata egy kiváló interaktív és vizuális élményt nyújtó eszköz a tanulás segítésére. Segít a geometriai feladatok megoldásában, a valószínűség számítás és a statisztika megértésében, látványos két- és háromdimenziós ábrázolásmódjának köszönhetően nemcsak a szemléletességet, hanem a tanulók térlátását is fejleszti.

Az Autograph honlap eléréséhez kattintson ide.

yenka

Az angol YENKA oktató szoftvercsomag fejlett modellező motoron alapuló virtuális világa kiváló segítséget nyújt mind a tanárnak, mind a diáknak a fizika, kémia, informatika, elektronika, stb. tanórákon. Az oktató néhány kattintással elkészítheti saját interaktív óráját, valamint megannyi használatra kész lecke is a rendelkezésére áll, amelyeket más iskolák tanárai készítettek. A virtuális kísérletek elvégzése biztonságos, hiszen nem veszélyeztetik a kísérletet végrehajtó testi épségét, éppen ezért olyan veszélyes kísérletek is nyugodtan elvégezhetőek a Yenka segítségével, melyekre másként nem kerülhetne sor.

A Yenka honlap eléréséhez kattintson ide.

eviews

Az amerikai EVIEWS statisztikai szoftvercsomag mindenkinek tökéletes választás, aki idősorokkal, keresztmetszeti vagy hosszanti adatokkal dolgozik. Felhasználóbarát, rugalmas, könnyen kezelhető felületével gyorsan és hatékonyan kezelhetőek a legkülönfélébb adatok, továbbá végrehajtható számos ökonometriai és statisztikai elemzés. Mindemellett használatával előrejelzések és modell szimulációk készíthetőek, valamint minőségi grafikonok, illetve táblázatok állíthatóak elő mind prezentációk, mind egyéb alkalmazások számára. Bizonyosodjon meg Ön is arról, miért az Eviews az egyik vezető statisztikai, ökonometriai, szimulációs szoftver, és miért ez az ideális választás annak, aki a legjobbat akarja.

Az Eviews magyar nyelvű kézikönyv részletéért kattintson ide.