A Derive matematika oktató szoftver honosított verzióit világszerte alkalmazzák a közoktatásban, 16 ország minden egyes oktatási intézményében megtalálható.

Hazánkban a Derive magyar verzióját több mint 50 oktatási intézményben, valamint számos vállalatnál is használják például a budapesti ELTE TÓFK, a Wesselényi Miklós Műszaki Szakközépiskola, a Szent Margit Gimnázium, a szegedi SZTE Ságvári E. Gyakorló Gimnázium, a tatai Eötvös József Gimnázium, az IBS, a Miskolci Egyetem, a Szent István Egyetem (Corvinus), az Ybl Miklós Főiskola, a SZÁMALK Oktatási Rt., a KFKI Atomenergia Kutatóintézet, stb.

Az Új Calculus Bt. azt szeretné, ha hazánkban is kihasználnák az intézmények a számítógéppel támogatott matematika tanulás és tanítás lehetőségeit. A Derive 6 és az Autograph 3.2 matematika oktató szoftverek kizárólagos magyarországi forgalmazójaként célja az, hogy eljuttassa az oktatási intézményekbe, valamint a tanárok és a diákok otthonába a matematika megértését megkönnyítő, művelését élvezetessé tevő magyar nyelvű matematika oktató szoftvereket, melyek interaktív táblákkal is használhatóak!

Matematikai asszisztens az Ön számítógépére

Derive egy megbízható matematikai segítő eszköz, mely megkönnyíti a tanulók, tanárok, mérnökök és kutatók munkáját az egész világon. Mindent tud, amire egy tudományos számológép képes beleértve az algebrát, az egyenleteket, a trigonometriát, a vektor- és a mátrixműveleteket. Megszabadít a fárasztó és hosszadalmas számításokat tartalmazó rabszolgamunkától. Segítségével könnyen oldhatja meg a szimbólikus és numerikus feladatokat és az eredményeket megtekintheti két- és háromdimenziós ábrákon.

A mindennapi matematikai feladatokban a Derive fáradhatatlan és óriási tudással rendelkező segítő társ. Szabadságot nyújt önnek, hogy könnyebben és gyorsabban fedezzen fel különböző matematikai megközelítéseket, megoldásokat, mint ahogy azt a hagyományos módszerekkel tenné.

Töltse le termékismertetönket.

Algebrai Számítási Rendszer a CAS eszköz
A Derive algebrai egyszerűsítési lehetőségei érvényesek a többtényezős kifejezésekre is. Könnyen oldhatók meg vele a nem lineáris kifejezésekből álló egyenletek és egyenletrendszerek
a valós és a komplex számok halmazán. A numerikus műveletek végrehajtásuk során kerekítési hiba nélkül szolgáltat eredményt, akár több ezer számjegy pontossággal. A Derive ismerve a trigonometriai, a vektor- és, a mátrix-algebrai számítások szabályait, segíti önt matematikai problémáinak megoldásában.
Matematikai Munkalapok
A számítási eredmények gazdagon formázott munkalapjait hozhatjuk létre a Derive szoftverrel. A munkalapokat később szerkeszthetjük, nyomtathatjuk, és az eredményeket elmenthetjük további feldolgozásra.
A matematikai munkalap tartalmazhat 2 vagy 3 dimenziós ábrákat, szövegeket és aktív (OLE) objektumokat is. Az egyenletek, a mátrixok és az egyéb matematikai kifejezéseket azok eredeti matematikai formuláikkal követhetôek. A Derive szoftver lehetővé teszi, hogy könnyen dokumentálhassuk matematikai mukánkat és az eredményeket és elképzeléseket írásos dokumentumokkal ismertessük meg partnereinkkel.